Especialitats veterinàries

Especialitats veterinàries a Sant Gervasi de Barcelona

Destaquem per fer servir tècniques com la cirurgia mínimament invasiva, l’endoscòpia, la teràpia de làser, l’electroestimulació o l’acupuntura per accelerar la recuperació i reduir el dolor en lesions, o teràpies com la dermoestètica per mantenir una bona higiene i salut. Aquestes especialitats demostren com la tecnologia i la medicina alternativa contribueixen a obtenir un benestar òptim dels animals.

CLÍNICA SOLIDÀRIA
10% de descompte en serveis veterinaris per animals adoptats (en queden exclosos especialistes o serveis externs)
Endoscopia para animales en Miquel Janer Clínica Veterinaria en Sant Gervasi de Barcelona

Cirurgia Mínima Invasió

Som especialistes en la cirurgia de mínima invasió. La mínima invasió s’està convertint en una de les especialitats més importants en medicina veterinària, el seu ús creix exponencialment demostrant que la recuperació i el dolor postoperatoris són molt inferiors que amb la cirurgia tradicional. Són moltes les cirurgies que es poden beneficiar d’aquesta tecnologia: laparoscòpia, toracoscòpia, artroscòpia. Apostem tant en aquest tipus de cirurgies que a la Clínica Veterinària Miquel Janer ja no esterilitzem les femelles de la forma tradicional, sinó que únicament esterilitzem via laparoscòpia.

Endoscopia rígida y flexible a perro en Miquel Janer Clínica Veterinaria en Sant Gervasi de Barcelona

Endoscòpia rígida i flexible

A la nostra clínica veterinària a Sant Gervasi de Barcelona, comptem amb un equip d’endoscòpia rígida i flexible d’última generació de la reconeguda marca Storz, cosa que ens permet realitzar procediments avançats sense necessitat de cirurgia invasiva a les nostres estimades mascotes. Això no només redueix l’estrès i el risc associats a la cirurgia tradicional, sinó que també accelera el procés de diagnòstic, cosa que ens permet iniciar el tractament adequat de manera més ràpida i precisa.

Traumatología para mascotas en Miquel Janer Clínica Veterinaria en Sant Gervasi de Barcelona

Traumatologia i ortopèdia

El doctor Miquel Janer és especialista en traumatologia i ortopèdia amb més de 40 anys d’experiència al camp. Diagnostiquem i intervenim trencaments de lligaments (lligament creuat anterior), realitzem resolució de tot tipus de fractures, artroscòpia de colze, genoll i maluc i reposicionem quirúrgicament la luxació de ròtula. Destaquem per gestionar el dolor i la rehabilitació de forma multimodal tant en gos com en gats.

Revisión perro en Miquel Janer Clínica Veterinaria en Sant Gervasi de Barcelona

Dermatologia

Hi ha moltes patologies cutànies que poden afectar els nostres peluts. Moltes són molt similars entre si, fent que el seu diagnòstic sigui un repte i creant una situació frustrant per al tutor. A la Clínica Veterinària Miquel Janer comptem amb serveis per diagnosticar de forma més ràpida i eficaç; com a citologies ràpides connectades a un servei extern amb dermatòlegs diplomats, o la videotoscòpia (endoscòpia de l’oïda) per diagnosticar, netejar i tractar les otitis del teu pelut. A més, enfoquem els problemes de dermatitis al·lèrgica realitzant teràpies immunològiques i vacunes individualitzades.

instalaciones-miquel-janer-perro

Laserteràpia

La teràpia làser aplicada en mascotes ha demostrat científicament la seva efectivitat en el tractament post-quirúrgic del dolor, així com de nombroses malalties puntals i cròniques. Aquesta teràpia permet a la mascota recuperar-se més ràpid després d’una cirurgia o lesió traumàtica. També alleuja el dolor i el malestar d’animals d’edat avançada, millorant notablement la seva qualitat de vida. És un tractament no invasiu, sense cirurgia i sense fàrmacs. La teva mascota sentirà una sensació càlida, suau i calmant.

Fisioterapia por electroestimulación a perro en Miquel Janer Clínica Veterinaria en Sant Gervasi de Barcelona

Fisioteràpia per electroestimulació

És un procediment no invasiu que mitjançant estímuls a la pell s’activen les defenses naturals d’autoregulació i alleugem el dolor. Amb això, estimulem la cicatrització de teixits i reduïm o substituïm l’ús d’antiinflamatoris. La fisioteràpia per electroestimulació és una eina valuosa per tractar l’osteoartrosi i molt útil en el procés de rehabilitació després d’una cirurgia, ja que promou una recuperació més ràpida i eficient, ajudant a restablir la funció muscular i articular.

Acupuntura para mascotas en Miquel Janer Clínica Veterinaria en Sant Gervasi de Barcelona

Acupuntura

Oferim tractaments d´acupuntura per a mascotes. L’acupuntura és una tècnica mil·lenària que es fa servir per alleujar el dolor i tractar diverses malalties. A través de l’estimulació de punts específics del cos mitjançant la inserció d’agulles primes i estèrils, es promou l’equilibri i l’harmonia a l’organisme de la teva mascota. L´acupuntura veterinària és especialment efectiva en el tractament de dolors musculars i articulars, ajudant a alleujar el malestar i millorar la mobilitat del teu company. A més, aquesta teràpia pot ser beneficiosa per tractar problemes neurològics, estimulant el sistema nerviós i promovent la recuperació en casos de lesions o afeccions com ara la paràlisi.

Dermoestética para mascotas en Miquel Janer Clínica Veterinaria en Sant Gervasi de Barcelona

Dermoestètica

Ens preocupem per mantenir la salut òptima de la pell i els cabells de les teves mascotes. Per això, oferim tractaments innovadors que promouen la vitalitat i el benestar del seu pelatge. Un és l’assecat amb ozó, una tècnica que combina propietats antisèptiques i hidratants. L’ozó ajuda a eliminar bacteris, fongs i altres agents nocius, alhora que proporciona una hidratació profunda, millorant la salut general de la pell i el pelatge de la teva mascota. A més, oferim tractaments de keratina, que ajuden a enfortir i protegir els cabells, millorant la seva aparença i resistència. Aquests tractaments innovadors són part del nostre enfocament integral per mantenir la higiene i la salut de les teves mascotes.

Ves al contingut